Voorbereidingsfase “de Groene Club” namens Essent

De zomermaanden van 2018 stonden in het teken van de voorbereidingen voor de samenwerking van Essent, met de KNVB, in het kader van de “Groene Club”. Namens Essent was Marieke betrokken als interim programma-manager (duo), tot dat de definitieve programma-manager in september 2018 zou starten.

De Groene Club is een sportbreed initiatief van de KNVB, KNHB en KNLTB en in samenwerking met met de provincies Gelderland, Overijssel en Zuid-Holland om sportaccommodaties te verduurzamen.

De komende vier jaar is Essent energiepartner van de KNVB. Zij geven invulling aan de vierjarige samenwerking met de KNVB door energiepartner te worden van “De Groene Club”. Uiteraard stelt Essent samen met de KNVB ook iedere voetballiefhebber in staat om de energierekening te verlagen. Zij ondersteunen graag bij het verduurzamen van jouw huis. Samen met een team van medewerkers en partners van Essent en de projectmedewerkers van KNVB, hebben we voordat de lancering in september 2018 was achter de schermen hard gewerkt om de start van de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

(foto; bron Essent)

Add A Comment