Events

De afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij de organisatie van diverse (Sport) evenementen. We worden daarbij ingezet als projectleider en/of projectcoordinator, moderator (digitale bijeenkomsten), regie & ondersteuning. Vooral ons enthousiasme, doorzettingsvermogen en passie voor het evenement is onze toegevoegde waarde.

Enkele projecten zijn hieronder te vinden:

  • Preventie-akkoordbijeenkomsten 2021 https://youtu.be/x9Jumuvttpw
  • Sportakkoord bijeenkomsten 2020 & 2021
  • Sportverkiezing Laren 2018 & 2019
  • WEURO 2017 (EK Vrouwenvoetbal/speelstad Doetinchem)
  • sc Heerenveen – KIKA Veiling (2014)
  • Charity Melkhuisje (5 jaar) – goede doelen Diner met veiling/loterij

Projectmanagement

Wij hebben ruim 15 jaar  ervaring in het bedenken, opzetten en uitvoeren van diverse projecten. Veelal hebben we zelf projecten bedacht en deze uitgevoerd. Maar soms werden we ingehuurd om een (deel)project te leiden om tot een goed resultaat te brengen. We maken gebruik van de SCRUM-methode om snel resultaat te realiseren. 

Onze expertise hebben we opgedaan in de sectoren; (zorg) jeugd, onderwijs, arbeidsmarkt en participatie. Daarbij gebruiken we sport als middel om kwetsbare groepen in de samenleving weer in beweging te krijgen. We ondersteunen deze programma’s met de inzet van rolmodellen uit de (top)sport.

Voorbeeldprojecten zijn:

Sporters & Loopbaanbegeleiding

We begeleiden en/of ontzorgen (ex)(top)sporters met hun carrière, of na afloop van hun carrière. Bij ontzorgen kun je denken aan management-ondersteuning, media-training, social media, administratieve organisatie. 

Ons bedrijf heeft bij de start, 15 jaar geleden, als 1ste in Nederland ex-profvoetballers begeleidt na afloop van hun carrière. In samenwerking met de voetbalvakbond, VVCS, begeleiden we voetballers individueel bij de oriëntatie op hun nieuwe maatschappelijke carrière. Daarbij maken we gebruik van een loopbaanontwikkelingstool, die ondersteuning biedt bij de zoektocht naar een nieuwe baan en/of opleiding.

Zie ook www.vvcs.nl/diensten/loopbaanportaal/