10 jarig bestaan “Graafschap Helpt Scoren”

Onder grote belangstelling hebben we met het team van “Graafschap Helpt Scoren”, het 10 jarig bestaan gevierd, maart 2018.

We konden dit doen in het pas verbouwde supportershome van Betaald Voetbalorganisatie de Graafschap. We hadden onze trouwe partners uitgenodigd, gemeenten, scholen, jeugdzorgorganisaties, De Graafschap, maar ook oud-medewerkers en betrokkenen van het project.

Het programma was onder leiding van Marieke Pol, oprichtster van het project.

Samen met enkele sprekers, waaronder Burgemeester Bouwmans (Gemeente Doetinchem), De heer Ostendorp (Directeur De Graafschap) Mevr. Shkolnik (Graafschap College), was het een indrukwekkend en interessant verhaal.

Burgemeester Bouwmans, heeft ex-deelnemers geïnterviewd over hun ervaring bij het project en wat ze nu doen. Heel bijzondere verhalen met een goede afloop. Tevens werd het nieuwe contract met het Graafschap College, vaste leverancier van vsv-jongeren, getekend waaruit veel waardering bleek.
Zelf had het team van “Graafschap Helpt Scoren” nog een cadeau voor de Graafschap, deze werd uitgereikt aan profvoetbal Youssef El Jebli. Een mooie zwart/wit foto van het project welke komt te hangen in het supportershome. De Graafschap is een maatschappelijk betrokken club.

 

 

Add A Comment