Sportontmoeting met Tim Visser

Tijdens de sportontmoeting van 21 november jl van de Gemeente Hilversum, ben ik als sportformateur nog in het zonnetje gezet.

Prachtige bloemen en een schitterend boek over het ooit aangeboden album aan toenmalig Koningin Wilhelmina ter ere van haar inhuldiging op 7 september 1898. Pim Mulier heeft toen namens de georganiseerde sport een uniek exemplaar aan haar aangeboden. Inmiddels zijn er genummerde replica’s van gemaakt waarvan ik er nu 1 heb mogen ontvangen.

De avond stond in het teken van een presentatie van Joeri Peperkamp, die met zijn vrouw het bedrijf Turn-Over heeft opgezet. Zij zetten zich in voor jongeren die in aanraking zijn geweest met detentie en ze weer perspectief bieden op de arbeidsmarkt en/of school. Dit doen zij door middel van de inzet van Rugby. Een inspirerend verhaal.

Tevens was voormalig international Tim Visser (rugby) aanwezig. Hij is geboren en getogen in Hilversum en is door zijn sport richting Schotland vertrokken, daar is hij uitgekomen voor het Schotse nationale team. Mooie uiteenzetting over zijn carrière gekregen en hoe hij metaforen maakt met het bedrijfsleven, teamsamenstelling in relatie tot de rugbysport.

Add A Comment