Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Werkwijze

Sport United biedt opdrachtgevers maatwerk. Wij bieden een systematische aanpak met daarin een aantal fasen. Afhankelijk van de situatie en wensen van de opdrachtgever kan dit traject in zijn geheel doorlopen worden, maar er kunnen ook alleen enkele onderdelen uitgevoerd worden.

Oriënterend gesprek

Een verzoek van een opdrachtgever begint met een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Op basis van het verkregen inzicht in de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden wordt een offerte uitgebracht.

Programma van eisen

Op basis van het programma van eisen en de situatie analyse wordt een projectvoorstel gepresenteerd welke uit meerdere varianten zou kunnen bestaan. Na een uitvoerige bespreking van dit voorstel wordt een eindconclusie vastgesteld en wordt de prijs besproken. Er kan op basis van totale projectprijs worden geoffreerd of indien de opdrachtgever de expertise wenst in te huren dan zal dit geschieden op basis van een dagprijs. Deze prijs zal afhankelijk zijn van de duur van de inhuurperiode. Sport United is verplicht 19% btw in rekening te brengen.

Projectuitvoering

Met een projectplan kan nu aan de uitvoering begonnen worden. Afhankelijk van de situatie bestaat onze rol uit het beperkt begeleiden van de uitvoering of het complete projectmanagement. De uitvoering wordt in sommige gevallen door de opdrachtgever of onderaannemer zelf gedaan.