Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Dat is pas LEF! Ondanks geldproblemen, drugs, foute vrienden, een zwangerschap en andere ellende tóch je diploma halen? Dat is pas LEF! De leden van de LEFteams vertellen in de klaslokalen in hun regio waarom ze voortijdig stopten met school, maar ook hoe ze uiteindelijk toch de kracht vonden om hun studie weer op te pakken. De teams hebben als doel scholieren die dreigen voortijdig te stoppen met school, ‘bij de les’ te houden. En met succes! Sinds de start in oktober 2010 (Zuid-Limburg) zijn inmiddels 60 klassen bezocht met bij elkaar ca. 1400 leerlingen.

Maar LEF wil meer, vanaf 2012 zijn er ook LEFteams in Nijmegen, Den Bosch en Apeldoorn/Deventer/Zutphen. Op www.lefteam.nl vind je meer informatie over het project en kunnen scholen aangemeld worden voor een bezoek van een LEFteam. 
 
 
De LEFteams krijgen hulp van een ambassadeur uit de regio, Sport United en het Ministerie van OCW. Sport United ondersteunt in de volgende steden het LEFteam:
 
Apeldoorn/Deventer/Zutphen
Klik hier voor het filmpje van ambassadeur Ugur Yildirim 
 
Den Bosch
Klik hier voor meer informatie over ambassadeur Andy Souwer
 
Nijmegen

Met vragen over de LEFteams kunt u contact opnemen met Sport United, Marieke Pol 06- 51 53 13 53 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.