Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Jongeren Graafschap Helpt Scoren nemen laptops in gebruik

 

Rabobank Graafschap heeft ICT-apparatuur beschikbaar gesteld voor het maatschappelijke jongerenproject “Graafschap Helpt Scoren”. Het bedrag voor de apparatuur werd beschikbaar gesteld uit het coöperatiefonds van Rabobank Graafschap. Onder belangstellend oog van Mireille Hendriksen, marketing en communicatie Rabobank Graafschap en profvoetballer van De Graafschap Youssef El Jebli, werden de laptops in gebruik genomen.

 

De bank vervult, naast de financiële bijdrage als sponsor van De Graafschap, ook als (participerend) maatschappelijk partner een rol. Een keer in de twaalf weken verzorgen specialisten van de Rabobank een gastles in het programma gericht op financiële educatie binnen het jongerenproject “Graafschap Helpt Scoren”.

Dit project is bedoeld voor jongeren die voortijdig school hebben verlaten of kwetsbaar in de samenleving staan. Zij komen 12 weken naar stadion De Vijverberg voor heroriëntering op hun toekomst.

Het project is een samenwerking van St. Leren Door Sport, De Graafschap, Graafschap College , Gemeente Doetinchem en diverse VO-scholen uit de regio Achterhoek.