Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Eind november, is het project Scoren in Gelderland van start gegaan. Bij Betaald Voetbalorganisatie De Graafschap gaan jongeren starten in een orientatietraject. Zij gaan zich herorienteren op een beroepsopleiding, op zoek naar een baan en zullen geholpen worden met het aanscherpen van hun vaardigheden. Dagelijks zal er gesport worden onderleiding van diverse rolmodellen uit de sport. De technische staf zal haar medewerking hierbij verlenen. Inmiddels zitten de eerste 4 weken erop en is het vakantie. Trainer Jan de Jonge en Fred Spieker hebben diverse sportrainingen verzorgd. Het programma is 32 uur per week, 12 weken lang.

De officiele aftrap van het gezamenlijke project met de Gemeente Arnhem en Betaald Voetbalorganisatie Vitesse vindt plaats op zondag 13 januari 2008.

Tafeltennisser Barry Weijers komt clinics geven bij ROC Rivor te Tiel.
Sport United is op 13 november 2007 erkend leerbedrijf geworden voor de duur van 4 jaar, voor leerlingen uit het MBO-onderwijs, die praktische werk-ervaring willen opdoen in de Zorg, Welzijn- en sportsector. Toekenning is verleend door Calibris Kenniscentrum

Kerstkaarten Monique Velzeboer (Foundation) in volle gang. Steunt u dit jaar ook het goede doel, kijk op www.moniquevelzeboerfoundation.nl
Sport United ondertekent sponsorcontract met Stichting Klein Galgenwaard, zij zijn "vriend van de stichting" geworden.
Minister President de heer Balkenende op bezoek bij het project waar Sport United, de projectleiding van verzorgd, "Gelderland helpt scoren"" Een gelders initiatief in samenwerking met de gemeente Doetichem. Een project voor jongeren die voortijdig het beroepsonderwijs hebben verlaten of die werkloos, werkzoekend zijn en ondersteuning kunnen gebruiken. In samenwerking met Betaald Voetbalorganisatie De Graafschap en haar rolmodellen vindt dit project plaats. Sport zal hierin een grote rol van betekenis hebben.

Zie ook www.omroepgelderland.nl / uitzending gemist / 3 oktober 2007 / nieuws
Verdediger Tim de Cler vertrekt niet naar PSV maar naar Feyenoord.

De Cler had bij de club uit Alkmaar nog een contract voor één jaar, maar weigerde die verbintenis te verlengen. De 28-jarige routinier mocht daardoor van de clubleiding vertrekken.

Want De Cler, die opgroeide bij Lugdunum in de Leidse Kikkerpolder, heeft eigenlijk maar één echte reden om in Rotterdam te gaan voetballen. Als broekie liep de blonde De Cler al in Feyenoord-shirt door de Haarlemmerstraat. Feyenoord is zijn club en als zijn club hem vraagt om er te komen voetballen, kan De Cler natuurlijk nooit nee zeggen.