Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

 

8 maart 2018,

 

teamghs

In stadion De Vijverberg is 8 maart het 10-jarig bestaan gevierd van het voortijdig schoolverlatersproject 'Graafschap Helpt Scoren'. Van de ruim 600 deelnemers die aan dit project hebben meegedaan, wisten zo’n 450 het goed af te sluiten. Het team van het project en De Graafschap maken duidelijk dat sport verbroedert, dat sport goed is voor lichaam en geest en dat sport van groot maatschappelijk belang is.

Het team van ' Graafschap Helpt Scoren' heeft eerste elftalspeler Yousef El Jebli een mooie foto op canvasdoek cadeau gegeven om hiermee het supportershome aan te kleden.

fotomomentyoussef

De bijeenkomst werd geleid door Marieke Pol, oprichtster van het project. Tevens waren er tal van prominente gasten aanwezig onder wie de burgemeester van Doetinchem Mark Boumans en algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. 

Drie voormalige deelnemers aan het project deden hun persoonlijke verhaal en Jurriaan, Tessa en Jouk vertelden wat het project voor hen heeft betekend en hoe het project z’n bijdrage heft geleverd in het terugdringen van hun voortijdige schoolverlaten. Dat kon gebeuren mede dankzij de partners : Graafschap College, RMC, Leerplicht, Iriszorg, De Graafschap, Start People, Rabobank, Achterhoek Gemeenten, Leren Werkt, Gemeente Doetinchem, VO-scholen en Jeugdzorg.

Kijk voor meer informatie:

www.graafschaphelptscoren.nl