Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Daisy de Peinder

daisyinternetDaisy de Peinder is geboren in Breda en opgegroeid in Oosterhout (Nbr). Als klein meisje werd ze met softbalhandschoen en knuppel op het veld neergezet waar ze al snel veel lol kreeg in het spelletje. Op jonge leeftijd werd al gezien dat ze veel talent had en een behoorlijke passie had voor de sport. 

Op haar 14e werd ze uitgenodigd voor de selectie van Jong Oranje, waar ze vier jaar voor uitgekomen is. Daaropvolgend werd ze geselecteerd voor het Nederlands Team. Met beide teams heeft ze meerdere Europese en Wereld Kampioenschappen gespeeld en tevens deelgenomen aan drie Olympisch kwalificatietoernooien en andere belangrijke toernooien over de hele wereld.

Na haar afgeronde MBO-opleiding, internationale groothandel, is haar droom in vervulling gegaan: spelen voor een universiteit in Amerika! Na 4 jaar in het land waar softbal erg groot is te hebben gespeeld, was het tijd om naar Nederland terug te keren, een baan te vinden en met het Nederlands team en haar clubteam hard te gaan trainen. 

Daisy is dertien jaar (1995- 2008) uitgekomen voor het Nederlands Softbal Team en heeft 146 interlands op haar naam staan.

Bij haar club Team Twins, te Oosterhout, speelt ze sinds haar vijfde. Na een paar jaar in het buitenland te hebben gespeeld wist ze in 2007 met een Olympisch kwalificatietoernooi het ticket voor de Olympische Spelen 2008 binnen te slepen. Na het hoogst haalbare te hebben meegemaakt, de Olympische spelen in 2008 in Beijing, China, heeft ze haar internationale carrière beëindigd. Daisy is nog wel steeds actief bij haar oude club als trainster van dames 1.

Naast het vele sporten besteedt Daisy veel tijd aan het organiseren van clinics, het geven van trainingen, presentaties en voorlichting en het coachen van de jeugd. Het coachen en motiveren van jongeren is helemaal haar ding en ze wil graag haar steentje bijdragen in de maatschappij. Graag deelt ze haar ervaringen en maakt ze mensen graag bewust van hun sterke punten, hun kunnen en hun ontwikkelpunten. Daisy is een energieke, ambitieuze en enthousiaste vrouw en is graag een steun voor anderen.