Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Justin Tahapary is geboren op 23 mein 1985 in Den Bosch. Daar is hij ook opgegroeid en getogen. Justin heeft een mooi gezin, een vrouw en twee kinderen (Sam en Lola).

Justin is op zevenjarige leeftijd begonnen bij Wilhelmina in Den Bosch waarna hij op elfjarige leeftijd naar Willem II Tilburg is gegaan. Tijdens deze periode heeft hij ook op hoog niveau gebadmintond maar moest een keuze maken tussen voetbal of badminton. De keuze is dus voetbal geworden.

Bij Willem II heeft hij uiteindelijk zeven jaar in de jeugdopleiding gespeeld, tot zijn achttiende. Zijn positie is rechtsback. Toen hij 18 was is hij naar FC Eindhoven gegaan. Na een jaar heeft hij zijn eerste profcontract getekend en is daar zeven jaar gebleven.
Bij FC Eindhoven hebben ze in 2010 de periodetitel gepakt en daardoor nacompetitie gespeeld met de strijd om promotie, dat was een van zijn hoogtepunten bij FC Eindhoven. In de periode bij FC Eindhoven heeft hij de opleiding Alo gedaan en heeft daarbij zijn diploma behaald voor fitnessinstructeur. Hij heeft ook in de buurt van Den Bosch verschillende jeugdteams getraind. In zijn laatste twee jaar bij FC Eindhoven heeft hij ook twee opleidingen gevolgd bij het VVCS (vereniging voor contractspelers). Hij heeft het diploma Commercieel medewerker en Junior Accountmanager en Fitnessinstructeur A afgerond.
Sinds 2012 voetbalde hij weer bij FC Den Bosch, maar daar is hij gestopt het was mooi geweest.

Justin vindt het belangrijk om naast het voetbal zich op maatschappelijk gebied te ontwikkelen, vandaar dat hij nooit heeft stil gezeten en zich overal mee bezig heeft gehouden op maatschappelijk gebied.
Het meest wat hem aantrekt is toch werken met jongeren. Hij hoopt een goed voorbeeld te kunnen zijn voor jongeren die later iets willen bereiken. Niet alleen in de sport maar ook in de maatschappij.
Daarom is hij blij dat hij in contact is gekomen met Sport United en is inmiddels aan het werk in het jongerenwerk.