Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Samir Makhoukhi

Image Samir is geboren in Arnhem en begon van jongs af aan al te voetballen. Net als elk ander kind droomde hij ervan om profvoetballer te worden.Op zijn 15de werd hij gescout door De Graafschap in Doetinchem. Hij heeft daar eerst drie jaar bij de jeugd gevoetbald en kreeg na deze drie jaar een contract voor de beloftes. Bij de beloftes heeft hij twee jaar gevoetbald, waarvan 1 jaar als aanvoerder. Na deze twee jaar kreeg hij te horen dat zijn contract niet werd verlengd. Hierop besloot hij om op een lager niveau te gaan voetballen (bij een zondaghoofdklasser) en zijn school weer op te gaan pakken. Hij heeft toen zijn MEAO afgemaakt en had daarmee een basis gecreeerd om verder te kunnen gaan. Na deze opleiding is hij doorgegaan met studeren: HBO-rechten.

Destijds kwam hij in aanraking via een vriend met de futsalclub LZV Kuypers en hij heeft daar ook 1 seizoen bij gespeeld. Al naar een maand werd hij uitgenodigd voor het Nederlandse Futsalteam. Vervolgens werd hij benaderd door een Belgische futsalcub "Futsal Hasselt", hier heeft hij drie jaar gespeeld. Daarna ging hij weer in Nederland voetballen bij Blok/Carillon Boys in Beverwijk. Het seizoen 2008-2009 heeft hij gevoetbald bij Sahin Hasselt in België. Dit combineerde hij met veldvoetbal in Apeldoorn bij hoofdklasse WSV. Vanaf seizoen 2009-2010 speelt hij in Den Bosch, bij FCK De Hommel. Inmiddels heeft hij al veel interlands achter zijn naam staan en is hij aanvoerder van het Nederlands Futsalteam. Door Oranje heeft hij de mogelijkheid gekregen om vele landen te kunnen bezoeken, waarbij hij vele interlands en andere toernooien heeft mogen spelen.

Door zijn hoge niveau binnen het voetbal, wordt hij vaak benaderd om futsalclinics te geven. Deze varieren van verschillende wijken in Arnhem tot jeugdgevangenissen etc. Hij vindt het leuk om jongeren aan te sporen tot een bepaald doel in het leven. Of dit nu is op sportief gebied of op maatschappelijk gebied, hij wil graag jongeren daarbij helpen dat doel te kunnen vinden. Hij doet dit omdat hij het beste in iemand naar boven kan halen! Bij het project 'De Graafschap helpt Scoren' is hij als projectmedewerker goed op zijn plaats.