Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Tim de Cler

Image

Tim de Cler is één van de ambassadeurs van Sport United. In 1978 werd Tim geboren in Leiden. Hij groeide daar op en begon al jong met voetballen. Zijn toenmalige (of eerste) club was Lugdunum uit Leiden. Zijn profcarrière startte hij bij Ajax, waar hij vijf seizoenen speelde als verdediger. In 2001/2002 vertrekt Tim naar AZ in Alkmaar. In het voorjaar van 2005 bereikt hij samen met zijn team de halve finale van de UEFA Cup. Na dat superseizoen van AZ in 2004/2005 debuteren vele spelers uit Alkmaar in Oranje. Voor Tim komt dat moment op 17 augustus tegen Duitsland. Tim heeft het WK 2006 en EK 2008 mogen spelen en in totaal heeft hij 17 interlands gespeeld voor het Nederlands Elftal.

In de zomer van 2007 verruilt Tim AZ voor Feyenoord en komt een jongensdroom uit, spelen bij zijn favoriete club! In zijn eerste seizoen pakte hij meteen een prijs, namelijk de KNVB-beker. Deze werd behaald door in de finale met 2-0 van Roda JC te winnen. Vanaf seizoen 2011/2012 speelt Tim in Cyprus bij AEK Larnaca.

Tim houdt zich naast zijn profcarrière ook bezig met sociaal maatschappelijke activiteiten. Samen met Houssin Bezzai heeft hij een voetbalschool en smoothiezaak 'Fruit and Go' opgezet in Leiden. Op de voetbalschool gaan zij samen de jeugd van 8 tot en met 16 jaar extra techniek bij brengen. Indien zijn schema het toelaat bezoekt hij voetbaltoernooien, of doet prijsuitreikingen. Echter deze activiteiten moeten wel verbonden zijn met specifieke doelgroepen waar hij als rolmodel kan optreden. Hij is zeer betrokken en geïnteresseerd in andere mensen.


Meer informatie over de voetbalschool vindt u op www.lugdunum.nl