Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

 • 10 jarig Jubileum de Graafschap Helpt Scoren

  Lees meer...

 • LEF team Stedendriehoek in gesprek met Minister Bussemaker

  Lees meer...

 • Laptops in gebruik dankzij Rabobank Graafschap

  Lees meer...

 • Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid ondersteunen maatschappelijk project bij De Graafschap

  Lees meer...

 • Graafschap Helpt Scoren Doetinchem is weer begonnen

  Lees meer...

Projecten

Partners

Nelson de Kok

ImageOp jonge leeftijd begon Nelson de Kok met voetballen bij RKC Waalwijk. Als snel bleek hij over een groot talent te beschikken als het ging om trucjes met de bal. Door het vele straatvoetballen kon hij als geen ander ballen afpakken en er mooie truccen mee uithalen.

Op dit moment is Nelson de "balvirtuoos" van Nederland op PANNA-gebied. Zijn air- & groundtricks zijn onnavolgbaar en internationaal ongevenaard, gegeven het feit dat Ronaldinho vol bewondering sprak over zijn skills tijdens de opnamen van de FIFA Streetsoccer computergame waar hij als rolmodel voor gefigureerd heeft. Vele profvoetballers raken onder de indruk als ze Nelson aan het werk zien. Nelson de Kok heeft in elk stadion van België gestaan. Daarnaast heeft hij ook verschillende demo´s gegeven tijdens open dagen, onder andere die van AJAX. Tijdens de finale in the Palace heeft hij voor een enerverend optreden gezorgd. Nelson is onder andere inzetbaar voor diverse PANNA-demonstraties en verzorgd clinics. Doordat hij zelf midden in het jonge leven staat heeft hij veel affiniteit met de jongeren. Graag wil hij zich hiervoor inzetten om als rolmodel te fungeren.

Check www.pannaproducties.nl of www.nelsondekok.com voor meer info over Nelson de Kok en download één van zijn spectaculaire demo´s.

(Sportieve) prestaties

Jong Oranje Futsal 0nder de 23, jeugdopleiding RKC Waalwijk en Willem 2 doorlopen, nu spelende in de Eredivisie Zaalvoetbal , 2 x na Canada geweest om te figureren als model voor het Playstation spel Fifa Street 1 & 2, contract gehad in de Belgische Eredivisie om optredens te verzorgen in de rust, gefigureerd als model voor de DVD Soccer-Kings die uitkomt in Augustus 2006.

Wat is PANNA

ImageEen van de laatste ontwikkelingen op straatvoetbalgebied is Panna knock-out: een opzwepende combinatie van de urban culture en flitsende minivoetbalwedstrijden. Panna is een heel populaire vorm van sport en vermaak onder jongeren. Bij Panna voetbal staat het scoren van een doelpunt niet voorop, maar mooie acties, respect afdwingen en de tegenstander vernederen. Panna is een voetbalvorm, ontstaan uit de Surinaamse voetbalcultuur. De letterlijke vertaling voor het woord is poortje, wat in het voetbal staat voor het door de benen spelen van de tegenstander. Wanneer je een panna scoort bij je tegenstander, dan is het gelijk knock-out. Een korte voetbalvorm, waarbij de subtiele bewegingen meer waard zijn dan het scoren van een doelpunt.